HECHT 3804

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Hecht 3804 léghűtő 75W - szellőztetés, hűtés, párásítás (3804)

29 990 Ft
+ 2 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
aquamixwebaruhaz.hu
 

Hecht 3804 léghűtő (HECHT3804)

29 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
praktikuskft.hu
 

Hecht 3804 léghűtő (HECHT3804)

29 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
tekishop.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 29 990 Ft

További termékek a kategóriából

További HECHT termékek: HECHT Léghűtő

Ravanson KR-1011 Léghűtő 18 700 Ft Ravanson KR-1011 oneConcept CarribeanBlueB Léghűtő 33 590 Ft-tól oneConcept CarribeanBlueB Trotec PAE 26 Léghűtő 49 590 Ft Trotec PAE 26 vidaXL 51127 Léghűtő 0 Ft vidaXL 51127
Termékleírás
Hűtési teljesítmény 75 W
Fokozatok száma 3
Víztartály kapacitása 4 l
Légáram 252 m3/óra

Funkciók

Fűtés Nincs
Párásítás Van

Méretek

Tömeg 4.5 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: HECHT
Modell: 3804


Leírás:

A Hecht 3804 léghűtő az egyszerű párologtatási elv alapján működik. A léghűtő alsó részében egy 4 literes víztartály található. A készülék tartozéka a hűtőközeg-patron is, mely normál fagyasztóban fagyasztható, majd a víz tartályba helyezhető a hatékonyság növelésének érdekében. A vizet ezután szivattyúzza a hűtőrendszerbe, ahol lehűti és párásítja az egységen áthaladó levegőt. A felesleges vizet ezután visszavezeti a tartályba.

A léghűtő használható ventilátor, párásító valamint hűtő üzemmódban is. A légáramlási sebesség három fokozatban állítható be.

A léghűtő működési elve:

Működési elvük összetettebb, mint a ventilátoroké, de még mindig a természetben is létező jelenségeken alapszik. Mindenkinek ismerős az érzés, amikor a vízből kijőve, az enyhe szél hatására is dideregni kezdünk, mert testfelületünk hűlni kezd. Ez egy egyszerű fizikai jelenségből adódik: a párolgás hőelvonással jár, így a rólunk folyamatosan elpárolgó víz hőt von el, tehát a párolgás folyamatosan hűt, és a szél gyorsítja is a folyamatot.
Ezen a jelenségen alapul az un. léghűtő berendezések működési elve. Hűtési teljesítményük természetesen nem vonható össze a légkondícionálókéval, bár már képesek az átfúvatott levegő hűtésére, itt már valódi hőelvonás történik. A léghűtő készülékek által kifújt levegő valóban hűvösebb néhány Celsius fokkal, mint a beszívott. Működésük során vizet párologtatnak el egy textil henger segítségével, és ventilátorral áramoltatják át a levegőt a rendszeren.
A környezetihez képest körülbelül 4-7 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű levegőt képesek kifújni. A hűtési hatásfok növelésére jeget is tehetünk a jégtartályba és így nagyobb hűtési hatásfok érhető el a jég felolvadásáig.
Mivel a működés a párolgási hőelvonás elvén alapul, ezért a léghűtők párásítók is egyben, hiszen a víztartályból vizet párologtatnak a helyiségbe. A száraz levegőjű helyeken kimondottan hasznos is lehet.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.